Sveriges smartaste hus! Signa upp er för att tävla om fantastiska priser!

Post Reply
GronaHus
Medlem
Posts: 162
Joined: 14 Dec 2011, 10:06
10

Tävlingen tinabi-challenge.se presenterades på mässan ”Hem, Villa & Bostadsrätt” torsdag 11 oktober i Älvsjö. Tävlingen riktar sig till privatpersoner i Sverige som vill tävla och visa upp sitt smarta hem-projekt.

Smarta städer och smarta hem är just nu stekhett från Silicon Valley till Peking. Tekniken och möjligheterna finns på plats, men är fortfarande relativt okända för flertalet invånare i Sverige. Detta vill vi ändra på och vad passar då bättre än att låta kluriga husägare i landet få chansen att tävla och visa upp alla nya möjligheter som smart hem-teknik kan skapa.

Med smart hem-teknik menas trådlösa- och uppkopplade elektroniska enheter för hemmet. Med denna nya teknik kan hushållets nyttor fjärrstyras och automatiseras för ökad komfort, besparingar och ett enklare vardagsliv. Exempel kan var automatisering av husets belysning, klimat, energi, lås och larm för att nämna ett urval.

”- Sverige har en stolt tradition inom IT och husbyggande. Vi vill med denna tävling och vanliga människors egna smarta hem-projekt inspirera och sätta bollen i rullning och placera Sverige på kartan när det gäller smart hem-teknik”, säger Åke Persson VD på Tinabi AB.

- Philips Hue har under flera år arbetat och utvecklat teknik för belysning i smarta hem. Vi uppskattar detta initiativ och hoppas att vi får ta del av många spännande smarta hem-projekt. Projekt som kan påvisa nya nyttor och möjligheter med tekniken sett ur ett svenskt perspektiv” – säger Kenneth Grönholm, Commercial Leader Consumer Lighting på Signify Nordic.

Tävlingen lanserades den 11:e oktober och i mitten av februari 2019 utses vinnarna och deras fantastiska projekt kommer presenteras i media. Mer information kring tävlingen samt anmälan sker på www.tinabi-challenge.se

Bakom tävlingen Tinabi Challenge står ledande bolag och varumärken inom smarta hem:
FIBARO, Somfy, Philips HUE samt tinabi
Post Reply