Fibaro wall plugg

Här kan du som nybörjare ställa dina frågor utan att skämmas
Post Reply
janos
Medlem
Posts: 68
Joined: 05 Mar 2015, 11:56
8

Köpte min första wall plugg och la till den. Går att tända den och släcka den. Men när jag ska lägga till den i en scen som heter "tänd alla lampor" så ser jag inte den. Det vill säga kan inte lägga till den i scenen. Dyker inte upp i "grupp för enheter"
Attachments
Skärmklipp1.PNG
Skärmklipp.PNG
Systemfel
Medlem
Posts: 384
Joined: 14 Jan 2015, 01:02
9

kanske pröva starta om hc2 ? se om den dyker upp
kör Hc3 och det fungerar bättre och bätttre sakta men säkert :D
maxxar
Medlem
Posts: 126
Joined: 06 Sep 2012, 13:30
11

Vet inte om det det som är problemet i detta fall men jag har haft liknande problem.
Då har det varit när man grupperar brytare/dimrar så kan man inte blanda dimrar och brytare, utan de måste grupperas separata grupper.
janos
Medlem
Posts: 68
Joined: 05 Mar 2015, 11:56
8

Det var så jag fick göra Maxxar, sen löste det sig.
Post Reply